Friday, July 1, 2011

Check-up


Just now aku pergi check-up mata yollls . doktor kata mata aku ni sakit mata biasa , lol sakit mata biasa ea doktor cakap . aku dah macam orang rabun aku rasa . dia kata memang itu kesan sampingan lah cause lapisan mata dalam aku ni yang jadikan macam tu . huuuuh takut juga aku dengar tapi doktor cakap ni bukan sebab aku rabun ke apa ! alhamdulillah :) After this , doktor pesan kena lebih berjaga-jaga tahap kesihatan mata and basuh tangan lepas buat apa-apa . Ayaiyaii doc ! Oh yeaa thanks to my aunt and my cousin's cause accompany me hehe :)

- ahmad anwar -




No comments:

Post a Comment