Monday, July 4, 2011

Eh Kau Ni !


Hishhh aku menyampah betullah kau ni . Perangai yang aku tak suka perangai tulah kau buat . memang nak mencabar keimanan aku ke apa ? Tuttttt betullah , hishh censored bhaii . Nasib baik lah kau ni orang yang " duduk dengan aku " errr tapi aku peduli apa siaaa . Satu perkara yang paling aku tak suka kalau jadi dekat aku , kalau nak pakai barang aku bagitahu lah dohh minta izin dulu . Ni kau perangai macam sial dah macam penyangak dah , ambik barang aku tak minta izin then kau huru-harakan barang aku lepas tuh time pulang tak letak balik tempat asal . Hiiiishhh kau ni kann , ringan je kaki aku nak terajang orang -.- aku tanya kau , kau boleh buat muka innocent macam budak-budak cakap nak rushing lah nak apa lahh . Eh kau ni , sedar sikit nak pinjam barang orang minta izin . Tahu tak ? dah lah selagi aku boleh go dengan perangai kau , aku accept but dont over limit my friend hahaha .minta maaf kalau ayat aku agak kasar . chow

- ahmad anwar -



2 comments:

  1. Job Ads and advertisements for http://allpkjobz.blogspot.com Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan.

    ReplyDelete