Sunday, August 14, 2011

14082011


Yeaaah currently im at my university now and im thinked time moves soooooo fast . hmm this week aku balik JB lagi cause nak settle kan ptptn aku but hooooooooo tak settle-settle juga -.- takkan minggu depan nak balik lagi , hohh *matakeatas ! minggu ni aku balik JB semuanyaa agak clumsy lahh , semua benda last minute . krohhhh nak balik tadi pun kecoh semacam mana taknyaa dah gerak nak pergi bus station , aku terlupa bawa kunci bilik aku daaaa terpaksa patah balik ambik kunci . nasib baik lah tak jauh still dalam taman lagi , kunci tu penting wehhhhhh , haaaaa semputttttt ! Btw , aku dah jumpa dah fav brand kasut aku , TOMS hehe next time lah aku beli . Sometimes i felt like i want to be like a bird you know what i mean , freeeeeedom man . Kuatkanlah semangat aku untuk belajar , takkan aku nak sia-sia harapan and duit mak bapa aku macam tu jeh . Sungguh tak berguna namanyaa , aku tanak jadi macam tu . I miss the time i had with my bestfriends , buddiess , girlfriends , crazy bangang gilaa punya kawan-kawan everything man , everything . What can i do ? elapsed time will not be repeated yooo . What can i do now is just keep smile on my face and make it all seem to run well.

- ahmad anwar -


6 comments:

  1. kau pun suka ke ? wahhh likeee yeaa gimme ten plus plus lah haha

    ReplyDelete
  2. yuppp lawo en dok! cool gila. k dah diam. haha

    ReplyDelete
  3. haha lawaa dohh ! aku nak beli satu nanti . haha gilaaaaa :p

    ReplyDelete