Thursday, February 17, 2011

Without Tittle


Assalamualaikum , hello everyone hehe . First of all i want to say thank you very much to my followers cause dropping by my blog okayy haha . Alaaa blog ni sumpah dah lama tak renovate apa yang patut , tade masa lohhh -.- Fuhh but nvm benda boleh settle tayah nak kecoh , kan ? hahaha Hmm sebenarnyaa setelah sebulan aku kerja ni aku perasan banyak perubahan and pengalaman mengajar aku erti the real life , cewahh gituu haha but it's true okayy
. Yelahh kalau dulu nak apa-apa minta jehh parents kan , now dah ade duit sendiri and nak beli apa-apa pun dah tahu nak jimat apa semuaa . Haha bukan kes kedekut okayy but yelahh nak jimat , tahu tak makna jimat ? Hahaha

And zaman sekarang semua benda mahal ! memangg kadang-kadang tak munasabah jugaa tapii hmm nak buat macamane kan . kalau dulu contoh lahh wayang orang kata 40 sen dah boleh tengok wayang puas-puas , wahhh best lahh kan tapi sekarang rm10 sampai belas-belas ringgit pun ada . padahal cerita entah apa-apa jehh kan , choii haha . Bab makan memang aku risau gilaa , aku selalu bayangkan nanti kalau dah ada family sendiri macamane siaaa harga makanan 10-20 tahun akan datang dekat kantin sekolah , makanan dekat luar semuaa mesti mahal gilaaa cekik darah pontianak sial mahalnyaa . Agaknyaa lahh ( ! ) haha hmmm lagi duit untuk belajar lagi masa universiti , insyaAllah lahh kan . Orang kata perbelanjaan dekat universiti mahal , brrr tapi tatau lahh nak cakap macamane . Belum lalui lagi but simpan duit sikit-sikit lahh kan from now .

Apa lagi aku nak bebel ea ? haaaa rasanyaa dah lama sangat aku tak berjoging and exercise . Yalohh kalau dulu time sekolah rajin jugaa nak berjoging segala tapi dah habis sekolah ni masyaAllah pemalas yang amat . nama pun ahmad , kan ! haha tade kena mengena :p nak kata badan makin gemuk tak jugaa , nak kata makin tinggi pun tak jugaa . Hmm aku nak badan macam gambar dekat atas tuhh ( angan-angan ahmad anwar ) Hahaha cannot go lahh wehh tapi mana tahu kan mimpi jadi kenyataan , cewahhh ayat saya ! bhahaha Coppp btw aku dah dapat lesen L , whoot-whoot :) haha buruk siaaa gambar lesen L aku , cinabenggg . after this tinggal 2 or 3 peringkat lagi then test JPJ omagadd takut siaaa =.= bak kata orang putih lahh kan , practice makes perfect . That's all for now guyss , sorry aku rasa agak boring kot aku bebel ni, kayy take care and cheersss :)

chill ,
Ahmad Anwar

No comments:

Post a Comment