Friday, January 28, 2011

Pesanan Untuk Kau !


Wehh kau tayah nak Bergg sangat boleh tak ? aku malas dohh dengan orang macam kau ni , suka-suka nak mengarah aku buat tuh buat ni dekat tempat kerja . Kau ingat kau siapa ? supervisor pun tade macam ni lahh bodohh -. Gerammm siaaa aku dengan kau . Konon 19 tahun dah kuat lahh , kau ingat sikit kau tuh sama jeh dengan orang lain makan gaji jugaa . Hishh dah lahh call gf kau pakai number kedai hari-hari pula tuhh , eeeee kalau aku malu siaaa . kau tade rasa malu ke ? Haha tak mampu nak topup ea ! Choii kau kan suka interframe customer orang lain , aku tengah serve customer ni kejap lagi kau boleh pulaa nak ambik customer aku . Kau memang cb dohh . Konon nak kejar sale lahh ea , wahh niat kau memang baik tapi cara kau memang bad , soooooo bad . Hishh dahhh lahh aku malas nak cakap pasal kau apa lagi nak mengadap muka kau ! Time kau off day memang aku suka gilaa :) So the conclusion is buat kerja tuh biar lahh dengan niat yang baik okayy jangan nak flirt dengan customer pulaa , oppsss xD

unsatisfied ,
AHMAD ANWAR


4 comments:

  1. HAHAHA hentak je nwar kepala dia dgn bola ke apa ke kat situ -,

    ReplyDelete
  2. Haa memang nak kalau boleh , tapi nak guna boot bolaa baru cara

    ReplyDelete