Monday, December 27, 2010

Ashraaf Gani


Thanks a lot for your makan-makan semalam , tengok Malaysia lawan Indonesia semalam dekat rumah kau , gelak ketawa semua lah . i have fun okayy haha . Act dia buat makan-makan sebab dia nak pindah Kedah forever and ever , Choii hilang kawan baik aku sorang kan . hukhuk sedih sedih tapi dia bagitau semalam dia dengan mak dia tak pindah sana , stay JB lah kan . Whoaa im glad to hear that :) Hee you're one of my bestfriend okayy even kau memang poyo , Hahaha :D take care of yourself buddie . after kau balik JB semula kita hangout lagi lahh wehh , aha okayy ily bestiee *

sahabat ,
AHMAD ANWAR

4 comments:

  1. heyy, you have been tagged, again. HAHA, sorry lahh ea.

    ReplyDelete
  2. HAHA, kat both contest. candid itu cun and freestyle contest :)

    ReplyDelete