Friday, September 24, 2010

Pleasee , friend !


Orang kata benda yang baik dibalas baik , yang jahat dibalas jahat kan ? kadang-kadang aku fikir ade betul jugakkan , Yeahh sometimes in our daily life memang ade berlaku pun . macam kawan aku sorang ni but before that aku bukan nak buruk-burukkan diaa tapi as a pengajaran lahh kan .

Hmm aku kenal diaa masa aku form 1 gitu kot . Haa dia memang baik orangnyaa , nice person lah orang kata . dia selalu gak lah lepak sesama kan . tapi ade lahh satu masa dalam tahun ni jugakk kan , aku nan diaa dah tak macam dulu since hal aku nan membe-membe yang lain * I noticed that diaa macam anti gila nan aku masa tuh , idk why and i felt so down . Really really down . adakah aku kawan yang jahat ? So i just ignored that , teruskan hidup macam biasaaa . kadang-kadang dekat sekolah ade lahh terserempak nan diaa tapi masing-masing membisu and just jeling jehh . Err Ego lah kan ( ! ) =.= haa but bila aku fikir balik , memang aku yang start dulu ke semua ni ? Yeahh as a human , memang manusia buat kesilapankan . Until now , aku rasa dah lama kitaorang tak bertegur . i keep this prob alone . i dont want my other friends noticed that aku nan dia tak tegur dalam erti kata lain gaduh lah kot . pernah satu hari tuh , aku hampir-hampir nak tegur diaa sebab aku lalu dekat kelas dia tau tapi entah macam berat plakk mulut ni nak tegur diaa

What goes around comes around ^^ maybe tu yang sesuai kot pepatah yang sesuai utk diaa . baru-baru ni membe rapat aku tak kawan nan diaa , idk why . diaorang gaduh sebab hal blablabla tanak ceritaa ( ! ) and masa tuh aku just terfikir yang biarkan dia rasa apa yang aku rasa but is not take a long time . Tuptup tadi dekat sekolah aku tgok dia dah baik dah nan bestiee aku , so aku bukan nak cakap apa lah kan aku just happy lah diaorang dah baik tapi aku rasa bestiee aku tuhh even dah okay nan dia pun doens't mean diaa lupakan pasal kes diaorang . Haa i know my bestiee very well .

Hmm sumpah aku penat and paling benci something like this happen to me . bukan sekali dah banyak kali dah tahun ni . aku hari-hari doa minta jauh hal-hal macam ni kena dekat aku , because i think i can't handle this prob alone . i need my friends , i need them to be my side .
Tapi lepas sorang , sorang yang tak puas hati nan aku . Pleaseeee :( To him , aku sebagai kawan kau or boleh dipanggil BESTIEE dulu harap sangat-sangat nak berbaik semula nan kau , okayy ? i dont want be your enemy okayy , pleasee kitakan kawan !


sincere by ,

AHMAD ANWAR



No comments:

Post a Comment